All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 390     032 720 393

Бесплатан Office 365 за петаке

Родитељи, обавештавамо вас да је ученицима петог разреда наше школе бесплатно доступан програмски пакет Office 365. Ученици тако могу користити алате као што су Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote…, али и бројне друге са следећег списка апликација. За приступање овим корисним алатима, кроз Office 365, потребно је улоговати се преко линка који ћете отворити кликом на слику испод текста, а потом помоћу корисничког имена и лозинке које ћете добити од одељењских старешина.

eprosveta

Нове могућности Office 365 пакета пружају бржу и квалитетнију размену информација, каква и приличи дигиталном времену. Један од најкориснијих алата, свакако је OneNote, који функционише као дигитална бележница. Заборавите на роковнике, бројне папириће на које бележите информације, јер сада можете сами стварати своју бележницу, уређивати поглавља и странице кад год пожелите, а на празној површини можете писати и постављати слике, као и видео материјале, веб странице… Посебно је корисно што се цела бележница или делови могу делити с осталима. Посебна вредност у овом алату је што се тако може створити бележница с радним материјалима, па више нема потребе за прикупљањем папирних белешки и листова који се лако изгубе.

Ту је и Sway, апликација која омогућује стварање презентација у атрактивном, интерактивном дизајну уз коришћење слика, видеа или текста. Ученици могу користити Sway како би креирали интересантне задатке, пројекте, предметне материјале и презентације. Коришћење је једноставно – путем функције ''drag and drop'' на брз начин се саставља презентација која се у току рада самостално модификује у складу са елементима које додајете. У Power Pointu сада се може додати снимљени говор, филм или уврстити анкета, чиме свака презентација постаје додатно активна и занимљива.

Ово су само неке од апликација. Проверите могућности осталих...

Укратко, шта је то Office 365?

Будите креативнији и постигните битне ствари уз Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer и још много тога.

Увек је ажуриран

Уз Office 365 добијате најновије Office апликације – верзије за рачунар и на мрежи – и исправке када се оне појаве.

Налази се на свим вашим уређајима

На вашем рачунару, таблету и телефону. Office 365 + ваш уређај + интернет = продуктивност где год да се налазите.

То је ваш рад у облаку

OneDrive чини ваш рад доступним за вас са било ког места – и за друге људе када са њима сарађујете или нешто делите.