All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 390

Распоред часова и промена смена

Од понедељка, 14. октобра 2019. године, ученици старијих разреда ће похађати преподневну смену у ОШ "Свети Сава". За време преподневне смене ученици у школи треба да буду у 7.20 часова. У наставку погледајте распоред часова за преподневну и поподневну смену.

Распоред часова за преподневну смену (од 14. октобра 2019)

Распоред часова за поподневну смену (од 2. септембра 2019)

Див Јелена прошла кроз циљ „Трке дивова“

“Трка дивова” (Tor des Géants) одржава се у северозападној италијанској регији Аоста, а циљ је у познатом ски-центру Курмајеру. После 338 км и укупног успона од 27000 метара, професор енглеског језика, наша колегиница Јелена Филиповић, успешно је завршила невероватну трку. На старту ове изузетно напорне и опасне авантуре нашло се 957 такмичара из целог света. Јелена је трку завршила после 5 дана, 15 сати и 21 минута, на 296. месту у укупном пласману, а на 31. месту у женској кункуренцији.

На путу до Алпа Јелени су огромну подршку пружили спонзори из Горњег Милановца и Чачка: GM Converting, Кафа Краљица, Пролетер, Металац, S-group, Спектар, ДАМ 93, Empass - L, MASS, РП, Наполи пицерија, SUN travel, Дунав осигурање, Презент паркет. Велико хвала!

Опширније...

Пријем првака

Пријем ученика првог разреда организоваћемо у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“, у понедељак 2. септембра од 10 часова, а улаз је на капији бр. 2 (улаз из главне улице). 

Одељење 1/1 (класична настава)

Одељење 1/2 (целодневна настава)

Одељење 1/3 (целодневна настава)

Добро нам дошли!

Почиње нова школска година

Школска 2019/2020. година почиње у понедељак, 2. септембра 2019. године. Због завршних радова на реконструкцији наше школе, наставу ћемо започети у просторијама које су нам уступиле друге градске школе и Војска Србије.

Прво полугодиште почиње према следећем распореду:

- Први разред – пријем првака ћемо организовати у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“ од 10 часова, а улаз је на капији бр. 2 (улаз из главне улице). 

- Други разред наставу ће похађати у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“. Настава ће почети у 7.30 часова, а као улаз за ученике биће отворена капија бр. 2 (улаз из главне улице). За ученике класичног одељења другог разреда настава ће почети у 12.00 часова.

ВАЖНО! Молимо родитеље и децу да приликом доласка на часове у преподневној смени, у круг касарне уђу до 7.20 сати, како не бисмо реметили свакодневне обавезе припадника Војске Србије.

Трећи разред наставу ће похађати у просторијама Економско-трговачке школе „Књаз Милош“. Настава ће почети у 7.30 часова.

Четврти разред наставу ће похађати у просторијама Економско-трговачке школе „Књаз Милош“. Настава ће почети у 13.40 часова.

Пети, шести, седми и осми разред наставу ће похађати у просторијама ОШ „Свети Сава“ (Трећа основна). Настава ће почети у 12.50 часова.

Опширније...