All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 390     032 720 393

Почиње нова школска година

Школска 2019/2020. година почиње у понедељак, 2. септембра 2019. године. Због завршних радова на реконструкцији наше школе, наставу ћемо започети у просторијама које су нам уступиле друге градске школе и Војска Србије.

Прво полугодиште почиње према следећем распореду:

- Први разред – пријем првака ћемо организовати у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“ од 10 часова, а улаз је на капији бр. 2 (улаз из главне улице). 

- Други разред наставу ће похађати у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“. Настава ће почети у 7.30 часова, а као улаз за ученике биће отворена капија бр. 2 (улаз из главне улице). За ученике класичног одељења другог разреда настава ће почети у 12.00 часова.

ВАЖНО! Молимо родитеље и децу да приликом доласка на часове у преподневној смени, у круг касарне уђу до 7.20 сати, како не бисмо реметили свакодневне обавезе припадника Војске Србије.

Трећи разред наставу ће похађати у просторијама Економско-трговачке школе „Књаз Милош“. Настава ће почети у 7.30 часова.

Четврти разред наставу ће похађати у просторијама Економско-трговачке школе „Књаз Милош“. Настава ће почети у 13.40 часова.

Пети, шести, седми и осми разред наставу ће похађати у просторијама ОШ „Свети Сава“ (Трећа основна). Настава ће почети у 12.50 часова.

Школска кухиња ће почети са радом 3. септембра, због чега би ученици требало да се изјасне већ првог дана у школи, уколико желе да користе кухињу. Детаљније информације можете погледати у следећем чланку. Саветујемо родитељима да ученици користе школску кухињу или да од куће понесу ужину, јер не препоручујемо напуштање простора и дворишта у којима ћемо одржавати наставу.

Управа школе и стручне службе (директор, секретар, рачуноводство) смештени су у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“. За све додатне информације можете нас контактирати на следећи бр. телефона 720-390. Родитељи који из неког разлога желе да посете директора или другу службу, претходно треба да се најаве на поменути број телефона, поштујући правила Војске Србије.

- Календар рада за школску 2019/2020.

- Списак уџбеника за млађе разреде (1, 2, 3. и 4) - преузми 

- Списак уџбеника за старије разреде (5, 6, 7. и 8) - преузми

- Распоред звоњењаза 3. и 4. разред

- Распоред звоњења - за 5, 6, 7. и 8. разред