All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 390     032 720 393

nastava na daljinu posle vanrednog

Важно обавештење за ученике и родитеље

Друго полугодиште школске 2018/2019. године, због реконструкције наше школе, реализоваћемо у просторијама које су нам уступиле друге градске школе и Војска Србије. Будући да ћемо наредних 79 наставних дана провести као гости, апелујемо на све учеснике образовно-васпитног процеса да се одговорно односе према имовини наших домаћина, њиховим правилима, процедурама и свакодневном ритму.

 

Распуст је продужен због епидемије грипа! Друго полугодиште почиње у понедељак, 25. фебруара 2019. године према следећем распореду:

Први и други разред наставу ће похађати у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“. Настава ће почети у 7.30 часова, а као улаз за ученике биће отворена капија бр. 2 (улаз из главне улице). 

- Трећи разред наставу ће похађати у просторијама Економско-трговачке школе „Књаз Милош“. Настава ће почети у 13.40 часова.

Четврти разред наставу ће похађати у просторијама Економско-трговачке школе „Књаз Милош“. Настава ће почети у 7.30 часова.

Пети, шести, седми и осми разред наставу ће похађати у просторијама ОШ „Свети Сава“ (Трећа основна). Настава ће почети у 12.50 часова. Свако одељење ће имати своју учионицу, а користиће и кабинет за информатику, радионицу за техничко и фискултурну салу. Одељењске старешине ће ученике увести у школу и спровести до предвиђених учионица.

 

Школска кухиња ће наставити да функционише као и до сада, са истим добављачем. Саветујемо родитељима да ученици користе школску кухињу или да од куће понесу ужину, јер не препоручујемо напуштање простора и дворишта у којима ћемо одржавати наставу.

Управа школе и стручне службе (директор, секретар, рачуноводство, психолог) биће смештени у просторијама Касарне „Војвода Радомир Путник“. За све додатне информације можете нас контактирати на следећи бр. телефона 720-390. Родитељи који из неког разлога желе да посете директора или другу службу, претходно треба да се најаве на поменути број телефона, поштујући правила Војске Србије.

За улазак запослених у круг касарне предвиђена је капија бр. 1 (главни улаз).

О детаљима коришћења градског превоза за потребе ученика обавестићемо вас током наредних дана.

До поновног виђења у новом простору Друге основне школе, 1. септембра 2019. године, желимо вам пуно успеха!

Све нове информације, или измене постојећих, биће објављене у овом чланку. Пратите нас!

НОВО

- Старији разреди (прва смена) - распоред часова и дежурство

- Старији разреди (друга смена) - распоред часова и дежурство

- Распоред звоњења - за 5, 6, 7. и 8. разред

- Распоред звоњења - за 3. и 4. разред