All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Победници Еко-квиза „Прљаво или чисто-није исто“

На финалном такмичењу Еко-квиза, такмичења из екологије и заштите животне средине, које је данас одржано у Зрењанину, ученици наше школе освојили су прво место. Такмичење је одржано под слоганом „Прљаво или чисто-није исто“, а наши ђаци били су најбољи у конкуренцији основаца из Врања, Сокобање, Петровца на Млави и Зрењанина.

Сваки ученик из тима победника и наставници добили су по десет хиљада динара. Награде је обезбедила Општинска управа општине Горњи Милановац, а то су ваучери у ПЦ Планети за наставнике и ђаке који су на овом такмичењу освојили прво место, a осим тога добили су и продужени викенд у Центру дечјих летовалишта на Руднику, док ОШ „Момчило Настасијевић“ као школа победник, добија таблу и 20.000 динара за опремање школе од организатора такмичења.

Поред ученика ОШ „Момчило Настасијевић“, школу су представљали и директор Драгана Никитовић, као и наставници Светлана Ћаласан, Ивана Толић и Јелена Петронијевић.

Финално такмичење је организовало ЈКП "Чистоћа и зеленило" из Зрењанина уз подршку Министарства за заштиту животне средине. Овај пројекат је едукативног карактера и има за циљ подизање свести основаца о значају животне средине и нивоа информисаности о рециклажи и екологији.

АЛБУМ са фотографијама

Електронски дневник

moj esdnevnik

Еко-календар 2019.

eko kalendar 2019 play store

Временска прогноза

Претежно облачно

2°C

Горњи Милановац

Претежно облачно
Четвртак
Делимично облачно
-4°C / 3°C
Петак
Облачно
-3°C / 1°C

Фото албуми

fotografije