All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Победници Еко-квиза „Прљаво или чисто-није исто“

На финалном такмичењу Еко-квиза, такмичења из екологије и заштите животне средине, које је данас одржано у Зрењанину, ученици наше школе освојили су прво место. Такмичење је одржано под слоганом „Прљаво или чисто-није исто“, а наши ђаци били су најбољи у конкуренцији основаца из Врања, Сокобање, Петровца на Млави и Зрењанина.

Сваки ученик из тима победника и наставници добили су по десет хиљада динара. Награде је обезбедила Општинска управа општине Горњи Милановац, а то су ваучери у ПЦ Планети за наставнике и ђаке који су на овом такмичењу освојили прво место, a осим тога добили су и продужени викенд у Центру дечјих летовалишта на Руднику, док ОШ „Момчило Настасијевић“ као школа победник, добија таблу и 20.000 динара за опремање школе од организатора такмичења.

Опширније...

Прво место на Еко-квизу за екипу наше школе

Данас је у Спортској хали "Бреза" одржано такмичење из екологије и заштите животне средине за основце. Ученици ОШ Момчило Настасијевић победници су другог Еко-квиза који је организован под покровитељством Општинске управе Горњи Милановац. Друго место освојила је екипа ОШ „Таковски устанак“ из Такова, а треће основци ОШ „Десанка Максимовић“.

Опширније...

Промоција Еколошког календара 2018

Промоција Еколошког календара за 2018. годину, аутора др Љиљане Ђуровић, одржана је у петак, 1. децембра у 18 часова у Малој сали Дечјег културног центра Београд. Том приликом одржано је и низ радионица:

Опширније...

Акција прикупљања старе хартије

Наша школа сваке године организује низ активности у циљу заштитe животне средине. На почетку нове школске године прва активност ће бити прикупљање старе хартије. У понедељак, 11. септембра 2017. године, донесите старе новине, часописе, бележнице, картоне, одбачене и непотребне папире, кутије (било од пасте за зубе, кекса, намештаја, кућних апарата), које представљају корисну сировину за израду новог папира. Важно је да папир буде чист и без фолија, пластифицираних и металних додатака. Контејнер ће тог дана бити постављен испред улаза у школу, према вртићу.

Опширније...

Трећа милановачка бициклијада и Пројектни дан Еко-школе

ОШ „Момчило Настасијевић“ у понедељак, 5. јуна 2017. године, организује Трећу милановачку бициклијаду и Пројектни дан Еко-школе.

На игралишту ОШ „Момчило Настасијевић“ у 9 сати  биће одржан такмичарски део: полигон спретности, у две узрасне категорије - основна и средња школа; вожња задовољства (за ученике старије од 12 година) почиње у 11:30 сати (од ОШ „Момчило Настасијевић“, главном улицом до центра, кружног тока у индустријској зони и назад истом трасом до школе) уз пратњу полиције и обезбеђења.

Опширније...

Електронски дневник

esdnevnik

Временска прогноза

SP_WEATHER_BREEZY

15°C

Горњи Милановац

SP_WEATHER_BREEZY
Уторак
Претежно сунчано
3°C / 13°C
Среда
Сунчано
3°C / 15°C

Фото албуми

fotografije