All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Сусрети педагога 2016.

У оквиру овогодишњих Сусрета педагога, 25. и 26. септембра 2016. године на Филозофском факултету Универзитета у Београду, одржан је национални научни скуп „Вредновање у васпитно-образовном процесу“. Научни скуп је реализован у оквиру пројекта Института за педагогију и андрагогију Филозофског факултета у Београду „Модели процењивања и стратегије унапређивања квалитета образовања у Србији“ (бр. 179060, 2011-2016) који финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Развојног плана Педагошког друштва Србије.

Циљ научног скупа је критичко преиспитивање актуелних питања, дилема и проблема као и размена најновијих научних сазнања и искустава у области вредновања у васпитно-образовном процесу. Првог дана рад се одвијао пленарно, у оквиру четири тематска подручја која су обухватила двадесет седам саопштења.

Позиву организатора, Одељења за педагогију и андрагогију Филозофског факултета у Београду и Педагошког друштва Србије, да са саопштењем учествује у раду научног скупа прихватила је наша колегиница МА Љиљана Грујић.

Програм скупа http://www.pedagog.rs/…/09/program-naucnog-skupa-2016-2.pdf…