All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Семинар „Програм подршке одељењском старешини“

У понедељак, 27. августа 2018. године, у просторијама ОШ "Момчило Настасијевић" одржан је семинар „Програм подршке одељењском старешини“ (васпитни рад, број 78, К3, П4) којем је присуствовало тридесет учитеља и наставника наше школе. Реализаторке семинара биле су стручне сараднице из две чачанске средње школе: Катарина Дуњић Мандић, школски психолог - самостални педагошки саветник Гимназије и Гордана Поповић Божанић, педагог-педагошки саветник Економске школе.

Општи и специфични циљеви семинара реализовани су кроз следеће теме програмa: ненасилна комуникација, одељењска заједница, обавезе одељењског старешине у функцији заштите права ученика, као и кроз различите педагошке ситуације.

Љиљана Грујић на Листи спољних сарадника ЗУОВ-а

Завод за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ), 6. фебруара 2018. године, донео је Решење о образовању Листе спољних сарадника Завода за унапређивање образовања и васпитања - Центра за развој програма и уџбеника. На листи од 665 колега из целе Србије нашло се и пет имена из општине Горњи Милановац, а међу њима и наша колегиница МА Љиљана Грујић.

Центaр за развој програма и уџбеника oбјaвио је:

Решење о образовању Листе спољних сарадника Завода за унапређивање образовања и васпитања – Центра за развој програма и уџбеника (ред. бр. 113)

Преглед спољних сарадника Завода за унапређивање образовања и васпитања – Центра за развој програма и уџбеника по пословима (ред. бр. 43)

Конференција „Улога уџбеника у савременом образовању“

Двадесет друга научна конференција националног значаја из циклуса „Педагошка истраживања и школска пракса“ под називом „Улога уџбеника у савременом образовању“ одржана је у петак 15. децембра 2017. године на Учитељском факултету у Београду. Наша колегиница МА Љиљана Грујић прихватила је позив организатора да присуствује раду конференције.

Опширније...

Конференција "Образовне промене у Србији: изазови и перспективе"

Институт за педагошка истраживања у Београду у сарадњи са Економским факултетом Универзитета у Београду, Заводом за унапређивање образовања и васпитања и Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања, 20. октобра 2017. године организовао је у Београду XXI научну конференцију националног значаја „Педагошка истраживања и школска пракса“ Образовне промене у Србији: изазови и перспективе. У раду конференције учествовала је колегиница МА Љиљана Грујић саопштењем „Промене у стручном усавршавању наставника у Србији – могућности и ограничења“. 

Опширније...

Како успоставити и реализовати међународну просветну сарадњу?

У Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању, 14. октобра 2017. године, одржан је семинар „Како успоставити и реализовати међународну просветну сарадњу?“. Семинар је уписан под редним бројем 495 у Каталогу  програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/2017. и 2017/2018, компетенције К4, у трајању од једног дана (8 бодова). Реализацији програма присуствовало је 22 наставника, а међу њима и наше колеге: Вера Марковић, Љиљана Јовичић Кацаров и Вера Будеша. 

Опширније...

Електронски дневник

esdnevnik

Временска прогноза

Ведро

10°C

Горњи Милановац

Ведро
Среда
Претежно облачно
3°C / 13°C
Четвртак
Делимично облачно
3°C / 10°C

Фото албуми

fotografije

Каталог 2018/2021.

zavod katalog