All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Сусрети педагога 2017.

У организацији Одељења за педагогију и андрагогију Филозофског факултета Универзитета у Београду и Педагошког друштва Србије 29. и 30. септембра 2017. године на Филозофском факултету у Београду одржани су Сусрети педагога 2017. У оквиру Сусрета одржан је научни скуп на националном нивоу са темом „ВасПИТАЊЕ данас“. Циљ научног скупа је критичко преиспитивање актуелних питања, дилема и проблема као и размена искустава и најновијих научних сазнања о васпитању. 

Опширније...

Учитељице на студијском путовању у Словенију

У организацији Друштва учитеља Горњи Милановац, у периоду од 19. до 23. јуна, реализовано је студијско путовање чланова ДУГМ у Словенију и Аустрију. На пут је кренула група од 51-ог члана. Mеђу њима били су психолог, логопед и директор. Сарадња је остварена уз помоћ учитељицa Гоце Урошевић и Драгице Менцингер. Детаљно је договорен план посете школи 20. јуна. Изузетно гостопримство директорке Марије Валенчак, као и свих запослених, учинило је боравак у Основној школи „Ледина” веома пријатним и незаборавним.

Опширније...

Округли сто "Даровитост и креативни приступи учењу"

Међународни научни скуп „Даровитост и креативни приступи учењу" одржава се 30. јуна 2017. године у Вршцу. Позив да се укључи и да свој научни допринос 23. Округлом столу о даровитости прихватила је наша колегиница МА Љиљана Грујић са радом „Плуралистички приступи друштва, наставника и даровитих према даровитости".

Опширније...

"Саобраћајно образовање и васпитање"

На иницијативу Агенције за безбедност саобраћаја, а у сарадњи са удружењем грађана "Атлас" које за потребе Пројекта реализује семинаре, у нашој школи је данас одржан семинар за учитеље и васпитаче на тему "Саобраћајно образовање и васпитање", односно свеопште анализе безбедности деце у саобраћају. Семинар је реализован у трајању од 5 наставних јединица, уз присуство учитеља основних школа, васпитача ПУ "Сунце" и представника локалног Савета за безбедност саобраћаја.

 

НТЦ семинар

У ОШ “Свети Сава“, 21. маја 2017. године, одржан је први део семинара НТЦ систем учења – развој креативног и функционалног размишљања, чији аутор и реализатор је Ранко Рајовић. Семинару су присуствовале наставнице и учитељице наше школе: Светлана Ћаласан, Горица Видић, Љиљана Ђуровић, Јасмина Марковић, Катарина Јовановић и Сузана Бановић. Учеснике семинара поздравили су књижевници Љубивоје Ршумовић и Урош Петровић. Други део семинара биће одржан 30. маја 2017. године.

АЛБУМ са фотографијама

Временска прогноза

Делимично облачно

23°C

Горњи Милановац

Делимично облачно
Субота
Делимично облачно
8°C / 21°C
Недеља
Облачно
8°C / 22°C

Фото албуми

fotografije

Каталог 2016/2018.

katalog 2016 18