All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

НТЦ радионице

Агенција НТЦ из Новог Сада ће у сарадњи са Регионалним центром за професионални развој запослених у образовању у Чачку и ОШ „Момчило Настасијевић“ из Горњег Милановца, у наредном периоду организовати НТЦ радионице за децу, у просторијама наше школе. Аутори НТЦ програма за Србију су др Ранко Рајовић и Урош Петровић, оснивачи Менсе у Србији.

НТЦ радионице биће намењене деци од 4,5 година па до 8. разреда основне школе. Обуку ће изводити акредитовани НТЦ предавачи, Маја Миловић  и Драгана Бабовић. На овај начин  деца ће имати прилику да уче на један другачији, креативнији и занимљивији начин, користећи разне врсте мозгалица, занимљивих прича, сликовног писма, са посебним акцентом на развој памћења и мишљења.

Овај програм је заступљен у Хрватској, Словенији, Грчкој, Швајцарској, Аустрији, Немачкој и многим другим земљама Европе. Поједини педагози пореде овај програм учења са доживљајном педагогијом, јер дете учи путем игре, повезујући само њему логичне појмове. 

Коришћењем овог програма у ОШ „Момчило Настасијевић“ помоћи ће пре свега самој деци, ученицима, њиховим родитељима, али учиниће и да школа постане препознатљива по једном новом виду учења, посебно из српског језика, математике, природе и друштва, музике и ликовног васпитања

Временска прогноза

Облачно

-1°C

Горњи Милановац

Облачно
Уторак
Облачно
-3°C / 0°C
Среда
Претежно облачно
-3°C / 0°C

Фото албуми

fotografije