All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Почиње упис првака за школску 2019/2020. годину

Од понедељка, 1. априла 2019. године, почећемо са уписом ученика у први разред за школску 2019/2020. годину. Због реконструкције наше школе која је у току, упис ћемо вршити у просторијама вртића који се налази у дворишту Друге основне школе, понедељком, средом и петком од 13.30 до 15.30 часова. За сва питања и недоумице можете нам се обратити на телефон 720-390.

У школској 2019/2020. години уписујемо одељења класичне и целодневне наставе о којој се више можете информисати у следећем одељку. О свим детаљима уписа прочитајте на наредној страници.

За сваког будућег првака припремили смо мали поклон добродошлице у виду школског прибора (свеске, блокови за ликовно, фломастери, резачи, гумице, лењири, графитне оловке, хемијске оловке).

Приликом избора школе може вас интересовати и следеће . . .

У фебруару 2019. године започели смо комплетну реконструкцију школе, тако да ће сви ученици, од 1. септембра 2019. године, наредну школску годину започети у потпуно новом, савременом простору.

По окончању реконструкције школе, ученици и наставници Музичке школе "Др Војислав Вучковић" из Чачка, Издвојено одељење у Горњем Милановцу, имаће нове, сталне просторије на трећем спрату наше школе, у којима ће наставити свој дугогодишњи образовни рад.

Школа се налази у центру града, излази на главну градску улицу, а са друге стране поседује пространо унутрашње двориште са зеленим површинама, игралиштима за фудбал, кошарку и одбојку, као и справама за игру.

У школском дворишту налази се вртић, чиме себи штедите време када децу треба да доведете или одведете у школу и вртић.

Поседујемо највећу основношколску спортску халу у граду погодну за рукомет, кошарку, мали фудбал, одбојку и друге спортове, која ће за пар месеци бити у потпуно новом руху.

По окончању реконструкције, школа ће бити опремљена савременом кухињом у проширеном простору, где ће се припремати оброци како за малишане из вртића, тако и за наше ученике.

Како бисте били информисани о свим важним догађајима из школског живота, креирали смо андроид апликацију за паметне телефоне преко које можете аутоматски добијати све новости из школе у тренутку њиховог објављивања на школском сајту, јутјуб каналу или фејсбук страници.

У школи смо потпуно прешли на електронско вођење евиденције о успеху ученика, што и родитељима олакшава да у сваком тренутку, преко портала Мој есДневник, могу имати увид у оцене, изостанке и владање свог детета.

Аутобуска станица за ученике путнике налази се у главној улици у непосредној близини школе . . .

 01. Obavestenje

02. Poklon iznenadjenje