All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Ученици одељења 4/2 у посети Стрељани

У оквиру Дечје недеље ученици одељења 4/2 посетили су Стрељачку дружину „Драган Јевтић Шкепо” у Горњем Милановцу и имали прилику да гађају у мету  ваздушном пушком. У разговору са љубазним домаћинима, научили смо како се правилно и безбедно поступа са оружјем. Дугујемо велику захвалност тренерима који су нам помогли да успешно реализујемо ову посету.

Стрељаштво је олимпијски спорт који развија концентрацију, размишљање и доношење правовремених одлука које нису резултат журбе или исхитрености. Развија позитивне карактеристике код појединца, што је предуслов тимског рада. Одличан је спорт и за опуштање и релаксацију. Циљ овог спорта је победити самог себе, заправо бити бољи човек. Стрељаштво пружа могућност учествовања на такмичењима, турнирима и другим манифестацијама.

Стрељачка дружина „Драган Јевтић Шкепо” у Горњем Милановцу основана је 1969. године. Стрелци ове дружине веома успешно учествују на државним такмичењима.

АЛБУМ са фотографијама

Електронски дневник

moj esdnevnik

Еко-календар 2019.

eko kalendar 2019 play store

Временска прогноза

Cannot get Gornji Milanovac location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Фото албуми

fotografije