All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Настава на даљину у школској 2020/2021.

У школској 2020/2021. години наставу реализујемо у школи у мањим групама (А и Б група - прва и друга половина одељења). Ученици млађих разреда (1-4. разред) наставу похађају сваког дана, док ученици старијих разреда наставу похађају сваког другог дана (А група - понедељак, среда, петак; Б група - уторак, четвртак). Групе сваке недеље мењају дане којима иду у школу. Данима када не иду у школу, ученици те групе наставу треба да прате путем телевизијских часова на неки од следећих начина:

- путем класичне или кабловске телевизије - на РТС 2 каналу (5. разред) и РТС 3 каналу (6, 7. и 8. разред) 

- преко РТС планете (погодно за гледање преко компјутера или телефона у било које време)

- преко андроид апликације Орион (бесплатно и без регистрације гледајте часове распоређене по разредима у било које време, у одељку "Моја школа")

- преко андроид апликације РТС Моја школа (бесплатно и без регистрације гледајте часове распоређене по разредима у било које време)

- Распоред наставе на РТС-у по разредима - погледајте

 

У случају да ученици поједине предмете слушају онлајн, или будемо принуђени да услед епидемиолошке ситуације у потпуности пређемо на онлајн наставу, у нашој школи смо се определили за Гугл учионицу. Дакле, сви ученици наше школе користиће искључиво ову платформу. Неће се догодити да један наставник или учитељ ради на Виберу, други на Зуму, трећи на Мајкрософт тимсу итд. За сваког ученика креиран је један мејл помоћу којег ће приступати свим предметима на једном месту (пример ученичког мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.), чиме ћемо поједноставити и унифицирати приступ предметима и садржајима. Поменутом мејлу ученици ће приступати преко GMAIL-a, или директно у Гугл учионицу.

Детаљнија видео објашњења за коришћење Гугл учионице можете погледати на овом линку - УПУТСТВА за Гугл учионицу

 

Пратите нас редовно. Све вести у категорији НАСТАВА НА ДАЉИНУ