All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Чувам те!

 

Платформа за превенцију и сузбијање насиља под називом "Чувам те", на једном месту интегрише све потребне аспекте темељне превенције и алате за сузбијање насиља које укључује децу. Национална платформа има за циљ координицију свих надлежних институција у борби против насиља. Поред вршњачког насиља које је у фокусу ове платформе, она представља и алат који ће нам помоћи у борби против насиља према свим запосленима у установама образовања и васпитања широм Србије.

cuvam te

На Националној платформи „Чувам те“ могу се пронаћи информације о облицима насиља, препознавању и поступању у случајевима насиља, злостављања и занемаривања у складу са званичним процедурама надлежних ресора. Такође, овде ће се континуирано објављивати едукативни материјали из области превенције и заштите од насиља.

На овој платформи, ученици, родитељи и наставници ће моћи да пронађу све информације које се тичу врсте насиља и поступања у различитим ситуацијама. Посебно важан сегмент који се налази на платформи јесу онлајн обуке за ученике, родитеље и наставнике.